Azamara Cruises

 

Numele “Azara” este inventat, avand radacini in referintele din limbile neolatine la albastru (“aza”) si mare (“mar”), precum si un cuvant mai putin cunoscut, “acamar” care, in timpuri clasice, denumea steaua stralucitoare cea mai sudica ce putea fi zarita de pe latitudinea Greciei. Prin urmare, Azamara Cruises ar insemna “stea stralucitoare pe marea albastra adanca”.
Pentru cei care vor sa descopere detaliile savuroase ale fiecarui voiaj cu cele doua vase de lux Azamara Cruises – Azamara Journey si Azamara Quest – descoperirea colturilor ascunse din lume va ofera o experienta intima, in timp ce sunteti condusi spre destinatii exotice dupa care tanjesc calatorii experimentati. Pentru cei 694 de oaspeti de pe fiecare vas Azamara Cruises, fiecare moment petrecut pe mare reprezinta culmea luxului, iar fiecare pas pe tarm face diferenta intre a vizita un loc si a surprinde cu adevarat esenta acelui loc.

Flota:

Azamara Journey

Cu putin peste 700 de oaspeti, cea mai noua achizitie a flotei, Azamara Journey ofera o croaziera clasica intr-un mediu intim. Prezentand elementele caracteristice Celebrity, care includ un bar Martini, Cova Café, un cazinou, Michael’s Club, Boutique C si Aqua Spa de Elemis, Journey si Quest sunt centrate pe satisfacerea nevoilor oaspetilor – serviciu de majordom in fiecare cabina, servicii spa extinse si portar pentru fiecare facilitate.

 

Azamara Quest

Quest va ofera experienta nei croaziere intr-un mediu mai intim.Prezentand elementele caracteristice Celebrity, care includ un bar Martini, Cova Café, un cazinou, Michael`s Club, Boutique C si Aqua Spa de Elemis, Journey si Quest sunt centrate pe satisfacerea nevoilor oaspetilor – serviciu de majordom in fiecare cabina, servicii spa extinse si portar pentru fiecare facilitate.Ambele vase au 2 restaurante cu specific diferit.


 

Advertisements
Categories: Operatori Linii de Croaziera | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: