Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines se mandreste cu titlul de “Cea mai populara linie de croaziere din lume”, distinctie dobandita prin oferta larga de croaziere de vacanta de calitate care face toti banii.

Carnival Cruise Lines a luat nastere in 1972 in Miami, cu un singur vas, Mardi Gras, cunoscut inainte ca Empress of Canada, dezvoltand conceptul de Fun Ship (Vapor Amuzant). De-a lungul anilor compania a achizitionat si construit mai multe nave, printre care MS Carnival Destiny – cel mai mare vas de pasageri construit vreodata si Elation impreuna cu Paradise, primele vase pentru nefumatori, alcatuindu-si o flota uriasa, care a transformat compania in cea mai mare linie de croaziere din lume.

Carnival este reprezentata pe plan international de diversi agenti care prezinta calatorilor din diverse natiuni conceptul de “Fun Sip”. Personalul de la bord este multi-national si exista multe programe care ofera divertisment si informatii in limba natala a oaspetilor.

Odata aflati la bordul vaselor Carnival veti uita de timp. Niciodata nu a fost atat de simplu sa va relaxati. Afundati-va in jacuzzy-ul fierbinte inconjurati de panorame superbe ale oceanului. Relaxati-va pe puntea insorita in timp ce va savurati bautura preferata. Optiunile sunt nesfarsite, asa ca petreceti-va ziua dupa bunul plac.

Pe vasele Carnival fiecare noapte este magica. Posibilitatile de divertisment pe timpul noptii sunt nelimitate, asa ca aveti de unde alege. Puteti lua o cina linistita, privi un film in camera sau puteti admira stelele de pe punte. Pentru mai multa animatie, va stau la dispozitie barurile si cluburile cu specific divers.

Flota:

Carnival Conquest

Ajungand pana la 110.000 tone, Carnival Conquest este cel mai mare vas din flota Carnival. Fiind o companie care nu si-a infranat nicio pornire in ceea ce priveste designul vaselor de croaziera, va puteti imagina minunatiile arhitecturii si facilitatilor de la bordul acestui urias vas. Varietatea de activitati de la bord este atat de mare, incat in fiecare zi pueti face altceva, fara sa va epuizati optiunile.

Carnival Destiny

Imaginati-va cate surprize placute va pot astepta la bordul unui vas cu suprafata a trei terenuri de fotbal. Pentru inceput, aveti de ales intre cele trei piscine (cea de-a patra este pentru copii). Puteti participa la jocurile din piscina sau puteti sa va relaxati, savurand o bautura tropicala. Inauntru, salile de luat masa, centrele de recuperare si cluburile de dans au inaltimea a doua etaje.

Carnival Freedom

Incepand cu 2007 va puteti numara printre primii calatori de la bordul Carnivor Freedom, bucurandu-va de itinerariile spre Mediterana si Insulele Graciei. Abundanta de magazine fara taxe vamale, delicioasele optiuni de servit masa, barurile, cluburile, activitatile de la bord, cinematograful Carnival Seaside Theatre de langa piscina, care prezinta diverse filme, evenimente sportive, concerte, sunt in sine un punct de atractie al croazierei, la fel de mult ca destinatiile.

Carnival Glory

Din aeroportul Orlando puteti ajunge spre portul Canaveral, unde va asteapta o croaziera in Caraibele de est si de vest, la bordul celui mai nou vas, Carnival Glory. La alegere, puteti adauga croazierei o sedere in Orlando.

Carnival Legend

Veti adora sa calatoriti la bordul vasului Carnival Legend, unul dntre cele mai interesante vase, Nu este doar o minunata statiune plutitoare, ci este si un vas rapid care va ofera itinerarii de 8 zile, care in mod normal ar dura 10 zile. La bord veti afla o zona de promenada si un club pentru care aveti nevoie de rezervari. Cu 80% din cabine cu vedere la ocean si 80% dintre acestea cu balcon, acest vas va asigura cele mai placute 8 zile din viata.

Carnival Liberty

Abundanta de magazine fara taxe vamale, delicioasele optiuni de servit masa, barurile, cluburile, activitatile de la bord, cinematograful Carnival Seaside Theatre de langa piscina, care prezinta diverse filme, evenimente sportive, concerte, sunt in sine un punct de atractie al croazierei, la fel de mult ca destinatiile. Carnival Liberty are lungimea a trei terenuri de fotbal, iar inaltimea de la apa pana la varf este cea a unei cladiri de 20 de etaje si serveste strategiei companiei de a ofei vase marete dotate cu toate comoditatile, in cele mai mari porturi din tara.

Carnival Miracle

Carnival Miracle este a patra editie a unei clase de vase hibrid, de mare succes. La fel ca si Carnival Pride, Spirit si Legend, Carnival Miracle este destul de ingust pentru a trece prin Canalul Panama si totusi destul de mare pentru a fi dotat cu facilitatile celor mai mare vase din flota. De fapt, aproape 2/3 din cabine au balcon cu vedere spre ocean.

Carnival Pride

Renovat in 2002, Carnivor Pride de 88.500 tone are un design interior impresionant, imbinat cu itinerariile atractive din Caraibe, pe tot parcursul anului. cu acest vas, Carnival a oferit pentru prima data croaziere de 7 zile, cu plecare din portul Canaveral, ce are o locatie convenabila pentru calatorii ce vin din Florida, fiind totodata aproape de aeroportul Orlando si multimea de parcuri tematice din Florida. Carnivl Pride are o capacitate de 2.124 de oaspeti si un design interior ce da senzatia de “curgere”. 80% din cabine au vedere spre ocean si 80% dintre acestea au verande private.

Carnival Spirit

Carnival spirit este primul vas dintr-o serie de supervase de linie introduse de cea mai aglomerata linie de croaziere din lume. Aici veti gasi cateva dintre lucrurile noi pe care Spirit si navele surori le aduc pentru pasagerii Carnival. Printre trasaturile remarcabile se numara viteza sporita care va permite sa vizitati destinatii care le-al lua altor vase 10 zile sau mai mult. Un fapt remarcabil este ca 80% din cabine au vedere la ocean, iar dintre acestea 80% au un balcon din care puteti admira peisajul panoramic.

Carnival Splendor

Debutand in iunie 2008, Carnival Splendor, cel mai nou “Fun Ship” din Europa, va fi mai mult decat dragut, maret sau placut. De la cele mai spectaculoase centre de infrumusetare si relaxare vazute vreodata, la spatiul de joaca pentru copii cu suprafata de 5ari si la piscina acoperita din mijlocul vasului, cu o cupola retractabila, tot ce tine de acest vas va fi spectaculos.

Carnival Dream

In prezent Carnival Dream este cel mai nou vas din flota Carnival Cruise Lines, inaugurat in anul 2009 si care face parte din clasa Dream Class. Pe acest vas se organizeaza croaziere de 7 zile, iar la bordul sau va asteapta numeroase atractii:

Fun Hub – un club in care aveti acces la internet, dar unde puteti afla si mai multe despre programele si excursiile croazierei; Serenity Adult-Only Retreat – o oaza de relaxare pentru adulti; Carnival Seaside Theatre – cel mai mar eecran pe care l-ati vazut vreodata si pe care puteti urmari piese de teatru, filme si concerte; The Lanai – jacuzzi; Cloud 9 Spa – un centru de infrumusetare, plus un centru de fitness de ultima generatie; Carnival WaterWorks – parc de distractie acvatic; The Warehouse – arcada video; Camp Carnival – club de distractii pentru copii cu varsta 2 – 11 ani; Circle “C” – distractii pentru copii cu varstele 12 – 14 ani; Club O2 – divertisment pentru adolescenti 15 – 17 ani; Chef`s Art Steakhouse – delicatese culinare; Carnival Dream`s Lido Restaurant – bufet cu delicatese din bacataria internationala; Piano Magic – muzica de pian live; Jackpot Casino.

Carnival Triumph

Carnival Triumph de 102.000 tone si 2.758 pasageri mai multe trasaturi care incununeaza cele doua decade de evolutie in construirea caselor de croaziera la Carnival Cruise Lines. Schimbarile sunt mai evidente pe vasta punte Lido Deck – o zona de recreere in aer liber. Acest complex de recreere include spatii mai largi pentru sezlonguri, piscinele Continent si New World, marginite de zone cu apa ce cativa centimetri si o zona mai mare pentru inot. Fantani arteziene si sculpturi ale artistei Susana Holt adauga un plus de eleganta zonei cu piscine, la fel ca si casa scarilor care duce spre puntile superioare. Scena adiacenta piscinei Continent este chiar mai mare decat cea de pe Carnival Destiny, fiind reconfigurata sa acomodeze petreceri si sa faca puntea mai spatioasa si mai atragatoare. Alta modificare este amplasarea unei scene pentru spectacole pe Lido Deck, langa piscina New world.

Carnival Valor

Cel mai mare “Fun Ship” Carnival din portul Miami este Carnival Valor, acesta pornind in croaziere de 7 zile spre Caraibele de est si vest. Acest uimitor SuperLiner are tematica “Heroes and Heroics” si este dotat cu toate comoditatile care fac din aceste croaziere cea mai grozava vacanta. Carnival Valor este alegerea numarul unu in croazierele din Caraibe.

Carnival Victory

Unul dintre cele mai mari vase construite vreodata, Victory prezinta o mare varietate de facilitati, inclusiv un atriu cu inaltimea a 9 punti care asigura accesul spre cele 18 baruri si foaiere de pe vas, printre care un bar intim cu muzica de pian si un foaier inalt de 3 punti care adaposteste spectacole in stil Las Vegas. Vasul mai are 13 punti pentru pasageri si 1.379 cabine, dintre care 60% cu balcon si vedere spre ocean. Mai sunt incluse 3 restaurante inalte de 2 punti, 2 sali de servire a mesei, cu servicii complete si o terasa langa piscina, care serveste pizza non-stop, un magazin cu delicatese in stil New York-ez, zone cu specific asiatic sau american, bufeturi la micul dejun si la pranz si “Seaview Bistro”.

Carnival Magic

Va amintiti de vacantele din copilarie, cand nu aveati nicio grija si fiecare clipa era magica? Acesta este conceptul noului vas de croaziera Carnival Magic de la Carnival Cruise Lines – un loc special creat pentru a naste noi amintiri placute in familie.
Vasul Carnival Magic va fi lansat in anul 2011 si va avea o capacitate de 3.690 de pasageri. Croaziera de inaugurare va avea loc in primavara, pe marile Mediterana si Caraibelor.

Carnival Fantasy

Carnival Fantasy este principalul vas de croaziere din linia Fantasy a companiei Carnival Cruise Lines. Printre punctele de atractie ale vasului de croaziere Carnival Fantasy se numara: Serenity Adult-Only Retreat – o oaza de relaxare numai pentru adulti; parcul nautic de distractii Carnival WaterWorks; Camp Carnival – club de distractii pentru copii cu varsta 2 – 11 ani; Circle “C” – distractii pentru copii cu varstele 12 – 14 ani; Club O2 – divertisment pentru adolescenti 15 – 17 ani; arcada de jocuri video; Spa Carnival; Sushi Bar; Carnival Fantasy Internet café; galeria de arta Park West Gallery at Sea.

Clasa Fantasy se remarca prin design-ul ultramodern, aproape toate cabinele fiind incluse in chila si doar cateva ramanand deasupra structurii vasului. Totodata, aceasta este clasa cu cea mai mare serie de vase – opt la numar, in ordinea constructiei: Carnival Fantasy, Carnival Ecstasy, Carnival Sensation, Carnival Fascination, Carnival Imagination, Carnival Inspiration, Carnival Elation si Carnival Paradise.

Din aceeasi clasa mai fac parte:

  • Carnival Ecstasy
  • Carnival Sensation
  • Carnival Fascination
  • Carnival Imagination
  • Carnival Inspiration
  • Carnival Elation
  • Carnival Paradise

 

Advertisements
Categories: Operatori Linii de Croaziera | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: