About

Sub deviza “Calatorii placute, amintiri frumoase.”, agentia Ifa Travel ofera o gama variata de servicii care se adreseaza direct nevoilor dumneavoastra.

Ifa Travel este agentia de turism care iti ofera cele mai bune oferte de pe piata pentru vacanta ta. Ifa Travel se adreseaza celor care impartasesc cu noi o pasiune pentru cele mai bune oferte de calatorie de la zboruri, hoteluri pana la pachete complete pentru oricare destinatie.
Pe site-ul nostru www.ifatravel.ro, poti alege din mai mult de 500 de oferte de zbor, hoteluri, sejururi de vacanta. De aceea la noi vei gasi oferte complete realizate de specialistii in turism Ifa Travel cu sprijinul furnizorilor din Romania dar si al celor internationali din Europa, America, Asia sau Africa.
Utilizeaza modulele noastre de cautare pentru a ajunge din doua click-uri la destinatia aleasa pentru vacanta ta. Pentru ca stim sa facem diferenta intre marketing si informatii relevante, vei gasi pe site-ul nostru informatii concise pentru nevoile tale. Ofertele Ifa Travel includ atat sejururi cu buget limitat cat si destinatii de lux. In plus specialistii nostri iti pot oferi consilierea de care ai nevoie pentru a avea parte de o vacanta exact asa cum iti doresti, acolo unde vrei, alaturi de prieteni, familie, sau chiar colegi de birou. Indiferent de etapa in care te afli in planificarea vacantei tale, ofertele de sejur IFA Travel iti salveaza timp si bani.
Angajamentul IFA pentru seriozitate si calitate, ne-a condus la parteneriate cu cei mai mari furnizori de servicii turistice la nivel global. Asadar urmareste ofertele noastre si vorbeste-ne despre planurile tale de calatorie. Iti stam la dispozitie prin intermediul site-ului, la telefon, chat sau in biroul nostru din Bucuresti.

La noi gasesti intotdeauna:

• Bilete de avion si rezervari hoteliere oriunde pe glob
• Sejururi in Romania, in Europa, America, Asia, Africa, etc.
• Circuite proprii si nu numai, atat premium cat si low budget
• Consultanta privind planificarea si desfasurarea calatoriei
• Management al calatoriilor de afaceri ( incentive-uri, inscrieri si participari la congrese, simpozioane, evenimente team-building).

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: